Services

Over

Sjamaan ziet wat de wereld nog niet ziet. Onze wereld van morgen krijgt vandaag vorm, onze film, media & tv boetseren mee onze samenleving. Langsheen verschillende culturen en verhalen verbeeldt en verwoordt Sjamaan een samenleving waarin vrouwen en personen van kleur het verschil maken. Met behulp van het driespan schrijven-denken-creëren gaat Sjamaan samen met jou op weg.

Services

Schrijven

Of het nu een toetsenbord, een stylo of een ganzenveer is, Sjamaan schrijft om de wereld van vandaag een spiegel voor te houden. Woorden structureren, inspireren en reiken andere invalshoeken aan. Zo houden ze onze geesten scherp en onze hoofden fris. Het resultaat kan een opiniestuk zijn, maar evenzeer een scenario, een theatertekst of een conceptnota. Uit eigen beweging of aangevuurd door jouw specifieke vraag schrijft Sjamaan de toekomst.

Denken

Omdat een goed idee nooit ver weg is, omarmt Sjamaan de vele nieuwe ideeën die onze samenleving kleuren. Ieder project krijgt een stevig fundament mee, onder meer via gesprekken, research en sneuvelteksten allerhande. Op die manier heeft Sjamaan een uitgebreid netwerk uitgebouwd en beschikt het over heel wat expertise . Bovendien kijkt Sjamaan er naar uit om steeds verder bij te leren, van elkaar en met elkaar, met een brainstorm of adviesverlening als resultaat.

Creëren

Aan de hand van audio- en videoproducties biedt Sjamaan een kijk op de wereld van morgen. Zo voegt het nieuwe beelden en verhalen toe aan het bestaande aanbod. De spot op een goed gesprek of een documentaire over een verhaal dat verteld moet worden, maar evenzeer de muzikale reis van aanstormend talent zijn maar enkele van de mogelijkheden. Op eigen initiatief of op jouw vraag schiet Sjamaan graag in actie.

Team

Dit zijn de gidsen

Een balans van expertise.

Kunstenaar & ondernemer
Jaouad Alloul is een artistieke kameleon bij uitstek.

In 2020 werd Jaouad door NRC geselecteerd als één van de 101 nieuwe talenten op cultureel gebied. In datzelfde jaar werd hij door de jury van het Theaterfestival als #nieuwjong geselecteerd.

Hij speelt graag met het thema gender en gaat controversiële thema’s niet uit de weg. Zijn comfortzone verlaten ervaart Jaouad als een absolute must die hij combineert met een onstuitbare drang om verhalen te vertellen.
Zingen, acteren, dansen, presenteren, regisseren, fotografie, film, kunst & mode zijn voor hem één grote speeltuin.

Zijn activisme en ondernemerschap komt naar voren wanneer hij bruggen slaat tussen de verschillende identiteiten die hij rijk is.

Eeuwige rots in de branding voor wie het wilde water rondom steeds verfrissend aanvoelt.

Meer dan ooit omarmt Jeroen zijn creatieve ik: van het bedenken, verfijnen en uitwerken van nieuwe concepten tot het schrijven en redigeren van theaterteksten, columns en sneuvelteksten allerhande.

Daarnaast verfijnde Jeroen de voorbije jaren voluit zijn zakelijke vaardigheden. Achtereenvolgens groeide hij van stafmedewerker bij het KMSKA over de coördinatie van het lokaal cultuurbeleid bij de stad Antwerpen tot de directeursstoel ‘en de bijhorende grote schoenen’ van de Warande in Turnhout.

Deze schijnbaar immer opwaartse beweging stond echter haaks op Jeroens echte ambitie: iedere dag opnieuw van onderuit met veel goesting leven geven aan nieuwe ideeën en creaties. Steunend op een sterk zakelijk fundament kan Jeroen deze ambitie eindelijk waarmaken met Sjamaan.

Team
Contact

Samen vinden
we de weg.

Samenwerken, sparren, vragen of ideeën?
Laat het ons weten!

info@sjamaan.media

Contact